Passief geld verdienen, op jouw eigen tempo en vanuit thuis?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Dat kan! Het werken ziet er anno 2022 natuurlijk sowieso anders uit dan voor het hele Covid verhaal. Mensen gingen ineens massaal thuis werken en dat bleek ook heel goed te gaan. Je ziet nu zelfs dat er huishoudens voor kiezen om de drukke stad te verlaten en ergens in een mooi groene omgeving gaan wonen omdat ze toch thuis werken en dat ook blijven doen. Zo laat je de hectiek in je leven achter, en werk je in een door jou gekozen rustige atmosfeer. Dan wil je toch ook niet meer achter aansluiten in de file of gaan staan in een drukke trein?!

De ene persoon vindt het juist fijn om te werken met collega’s in de buurt omdat de lijntjes dan korter zijn. Als je een pitch moet voorbereiden is het vaak wenselijk om de betreffende personen acuut te kunnen spreken en een voorstel fysiek te laten zien in plaats van via een beeldscherm.

Een ander vindt de sociale verplichte praatjes aan de koffie automaat over het afgelopen weekend een stuk minder belangrijk. Daarin zullen de meningen verdeeld zijn. Maar passief geld verdienen vanuit jouw zelf gekozen werkplek kan! Of je nu lekker zit in je woonkamer met het uitzicht op je tuin of je zit in een relaxed cafe in de stad met een goede koffie. Het kan!

Misschien heb je nu een baan in de zorg. En heb je gezien dat veel mensen om je heen thuis werken, op hun eigen tempo. Na school gewoon de kindjes uit school kunnen halen en evt ’s avonds nog wat uurtjes inhalen. Helemaal je eigen tempo te kunnen bepalen en agenda in te richten is toch ook een vorm van vrijheid?

Werken vanuit Ibiza

Het leuke is dat je overal kunt werken. Stel je voor, je vliegt naar Ibiza. Staat lekker vroeg op. Klapt je laptop open en typt voor die dag jouw tekst. Zodra ede zon op is kun jij lekker op pad en heb je jouw deel van de dag al online staan. Internet doet de rest. Mits jij onderstaande cursus hebt doorlopen en toepast in de praktijk. Op deze manier werk je aan jezelf. Je leert op een laagdrempelige manier zoveel over marketing en het online wereldje dat je zult merken dat je de ene na de andere video verslind.

Wat houdt passief geld verdienen dan in!?

Kies jij voor een leven waar je geen vrije dagen en vakanties hoeft aan te vragen of al vroeg in het jaar moet doorgeven? Wil je iedere dag wakker worden met het gevoel van vrijheid? Dan zou ik nog heel even verder lezen…Je kunt deze weg namelijk ook inslaan zonder dat je meteen ergens aan vast zit. Of combineren met je huidige baan, wat ik overigens zeer zeker wil aanraden. Deze manier van passief geld verdienen houdt in dat je blogs schrijft. Blogs over een artikel of een digitaal product. Het internet gaat je hierbij helpen. Bijna iedereen haalt zijn informatie van internet af. Het is een grote online markt. Passief geld verdienen op internet kost voor jou een bepaalde investering van tijd maar als je er eenmaal goed inzit is het vooral het bijhouden van je blogs en geregeld een nieuwe blog toevoegen.

Wil jij online passief geld verdienen?

Wil jij je als mens ontplooien en in jezelf investeren?

Kies voor je eigen vrijheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *