Droom wordt werkelijkheid…

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Dagdromen, dat is waar we goed in zijn. De loterij winnen, wat zou je doen met al dat geld. Een boek schrijven, een wereldreis maken of een eigen onderneming starten. Vaak gaan die gedachten wel door je hoofd maar lijkt de uitvoering ervan mijlen ver van je vandaan. Maar wat zou je kunnen doen om er toch werk van te maken?

Als je helder voor ogen hebt waar je precies van droomt is het niet zo moeilijk om deze dromen te verwezenlijken. De gedachten die in je op komen om het niet te doen weerhouden je hiervan. Maar je zult een drempel over moeten gaan en bepaalde spannende keuzes maken om stappen te maken.

Leef je droom!

“Een vakantiehuis in Spanje, niet meer werken voor een werkgever, met je gezin reizen door Australië in een kamper, wat zou het fantastisch zijn. Maar Corona gooit roet in het eten”. Is dat wel zo? Klopt het dat je daarom deze droom maar moet laten varen? Vaak ben je ook druk met je gezin of op je werk waardoor deze dromen naar de achtergrond gaan. Tijdens een heerlijk ontspannen strand vakantie komen de dromen weer om de hoek kijken, of rondom de uitslag van een loterij waarvoor je loten hebt gekocht. “Schat, wat zou jij doen als we 2 miljoen winnen?”

Als je aan het dromen bent is het allemaal nog wel onschuldig en zit je nergens aan vast. De mens is bang om te falen en is vaak relaxter in de comfortzone waar ze al in verkeren. De uitkomst is namelijk onzeker en lijkt heel erg ver weg. Als je wat ongeduldig aangelegd bent en je wil snel een goede uitkomst zul je vaak zien dat dit averechts werkt. Het is dus raadzaam om je verwachtingen niet te hoog te leggen en het behalen van je einddoel op een niet te vroeg moment “in te plannen.”

Geld

In je hart kun je een verlangen voelen. Wellicht herken je het dat dit niet wordt vervolgd met acties. Dat is eigenlijk zo jammer, want het leven heeft zoveel meer in petto als je je hart volgt! En het mooie is als je je hart volgt, kun je geen fouten maken. Omdat je altijd dicht bij jezelf bent gebleven en in ieder geval ervaringen rijker bent geworden. Maar lijkt het jou fijn om thuis te werken? Je uren in te vullen naar jouw wens? Met 2 uur per dag kun je al een mooi salaris verdienen. Lees dan gauw verder.

Om je dromen te verwezenlijken heb je geld nodig. Geld is helaas niet iets wat je even online kan bestellen of kan regelen bij een vriend. Maar er zijn wel andere mogelijkheden om passief geld te verdienen. Zelfs naast het werk wat je al doet bij je werkgever. Met dit geld kun je eventueel starten met het najagen van jouw droom. Dit geld verdien je namelijk door iedere dag eventjes te werken aan een online blog. Hoe lekker zou het zijn om uiteindelijk nog alleen maar op die manier geld te verdienen en je baan op te zeggen. Passief geld verdienen en werken aan jouw droom. Het kan, als jij het echt wilt. Je hebt weinig geld nodig om te investeren, en relatief gezien heb je weinig tijd nodig. Je bent je eigen baas. Waar een wil is, is een weg. Velen zijn jou voorgegaan. Start nu met jouw droom.

Passief geld verdienen

Geld verdienen terwijl je slaapt of offline bent klinkt voor velen als een droom. Het is een kwestie van onderstaande manier je eigen maken en vanaf het moment dat je het door hebt en je platform hebt opgebouwd zul je merken dat je computer een pin automaat wordt. Stel het jezelf voor, zelf je dag indelen en niet meer aan je werkgever vragen of je een bepaalde dag vrij mag. Stel je voor, vanaf het strand werken aan je blog en de rest van de dag volledig genieten. Of heb je bijvoorbeeld een jong gezin en wil je veel tijd besteden aan je kindjes en er voor ze zijn om ze naar school te brengen en ook weer op te kunnen halen. Je deelt je eigen tijden in. Heb je ’s avonds nog een uurtje over? Schrijf content en werk aan je eigen business. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan voor meer informatie op de button hieronder.

Jacko Meijaard spreekt uit eigen ervaring en vertelt jou hier heel graag meer over op de website

Start met passief geld verdienen, wacht niet langer!

Zet de eerste stap naar jouw droom!

2 reacties op “Droom wordt werkelijkheid…

  1. Ik ben ervoor gegaan. Eerst was ik nog wat sceptisch maar na onderzoek op internet zag ik dat het betrouwbaar was. Ik heb de eerste stap naar mijn droom gezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *